Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap?
Az új honlap nagyon jól megfelel az elvárásaimnak, és úgy érzem, jól fogja teljesíteni feladatát, cégünk bemutatását. Különösen jól esett, hogy a munkafolyamat alatt többszörösen egyeztettünk, és így az igényeink szerint alakult és bontakozott ki a honlap!

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon, és miért?
A nyitó oldal, mert az az ötletes, jól megválasztott képeivel, és elrendezésével egyből megfogott, és azóta is tetszik. Azt remélem tőle, hogy a webhely többi látogatójára is hasonló hatással lesz majd!

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt?
 Mindenkinek! Jó volt Veled együtt dolgozni, mert hamar megértetted a céljainkat, és sok jó alapötletet hoztál. Mindemellett ismételten egyeztettünk – könnyedén és jó hangulatban – és mindig igényeink szerint alakult tovább a honlap, amíg végül minden a helyére nem került. Köszönöm a sok türelmedet és kitartásodat ebben.

2022 Január 20

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap?
Teljesen. Be tudom mutatni, ki vagyok és mit csinálok. Ezt szerettem volna, ha az érdeklődők meg tudják nézni.

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon?
Nincs kedvenc részem, de az tetszik, hogy sok kép van, vannak betűzve ajánlások, és így nagyon személyes lett.

… Te szerintem nagyon kreatív voltál, és türelmes. Nagyon tetszett, hogy elfogadtad, amit kértem, de merted te is elmondani a te véleményed, és sosem voltál erőszakos. Az nagyon tetszett, ahogy önállóan feldolgoztad, képeket találtál az általam küldött anyagokhoz. Jó volt a lelkesedésed is, az engem is továbblökött. Bennem nagy ellenállás volt vagy félelem, hogy megmutassam magam és nagyon sokat segített, hogy nem adtad fel, amikor csak lassan reagáltam, eltűntem hetekre…. Szóval köszönöm. 

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt?
Hozzám hasonló vállalkozóknak, kisvállalkozásoknak, cégeknek biztosan. Foglak is ajánlani, ha valaki ilyet keres.

2022 Március 5

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap?
Nagyon tetszik a honlap, már a következőn gondolkodom 🙂

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon, és miért?
Az egész tetszik úgy ahogy van, de a legszexibb a magyar oldalon a változó szöveg 🙂 na meg összefoglalva egyszerű de nagyszerű az oldal és pont ilyet szerettem volna.

Mi lehetett volna jobb, miben kell még fejlődnöm?
Szerintem minden szuper volt. Talán a sebesség lehetett volna gyorsabb, de azt sokszor én befolyásoltam, lassítottam, mert nem válaszoltam időben a kérdésekre..

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt?
Bárkinek, mindenkinek, aki átlátható, modern, wp alapú oldalt szeretne. Nekem nagyon jó volt, hogy mindig nyugalomban, türelmesen válaszoltál mindenre, és mindig a megoldást kerested minden felmerülő kérdés/kérés esetén.

2022 Július 25

Kedves aranyos segítőkész együttműködő Katalin. Nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm szépen a munkájàt. Bárkinek ajánlanám, aki megkérdezi, hogy kivel készítettem a honlapot.

2022 Október 19

A honlapra azért volt szükségem, hogy bemutassa röviden a tevékenységeimet.
Jobb lett, mint vártam. Kati nagyon sokat segített az elképzelések frappáns keretbe öntésében. Végig nagyon jó hangulatban dolgozunk, sokat jelentett a támogatása a munka során.
A képek, a színvilág nagyon tetszenek, kiválasztásánál türelemmel, számos lehetőséget néztünk meg. A weboldal több lapból áll, a légzéstréning a kedvenc.
A munka részletek időközben értek meg bennem. A megfogalmazásokon, a szövegeken még lehet fejleszteni.
Kati nemcsak manuálisan megalkotta az oldalt, de együtt is gondolkodott velem ötletekkel segítette a kialaķítást. Ajánlom bárkinek, aki igényes kialakítást szeretne.

2022 November 20

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap? Teljesen megfelelő, külsőre és tartalomra is sikerült megvalósítani azt, amit elképzeltünk, sőt sok jó tippet is kaptunk a tervezés során.
A fogorvosi rendelőnek csináltunk honlapot, amin a szolgáltatások oldal tetszik a legjobban, ennek színei és elrendezése.
Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt? Szállásoknak (az egyik referenciamunka alapján), rendelőknek saját tapasztalat alapján, de alapvetően bárkinek szívesen ajánlom.

2023 Január 4

A Best Budapest Tour Guides honlap azért jött létre, hogy a magyar idegenvezetők közvetlen kapcsolatba kerülhessenek megrendelőikkel.

Régen utazási irodákon keresztül lehetett csak túrákat értékesíteni, ezért a szabadúszó idegenvezetők munkalehetőségei kizárólag a magyar utazási irodáktól függtek. Ennek az alárendelt kapcsolatnak vetettek véget az idegenvezetői és túra weboldalak, mint a ez a honlap is.

A Best Budapest Tour Guides honlapon keresztül magyar idegenvezetők értékesítik túráikat. A vendég közvetlenül az idegenvezetővel levelezheti le látogatását, így személyre szabott ajánlatot kap.

A Best Budapest Tour Guides honlap többszáz magyar idegenvezetőt képvisel. Igény szerint bármilyen nyelven, a vendég érdeklődésének és igényének megfelelően vezetünk tematikus túrákat is, mint például a kerékpáros, borkóstolós, gyermekbarát, vagy vallási témájú idegenvezetés.