Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap?
Az új honlap nagyon jól megfelel az elvárásaimnak, és úgy érzem, jól fogja teljesíteni feladatát, cégünk bemutatását. Különösen jól esett, hogy a munkafolyamat alatt többszörösen egyeztettünk, és így az igényeink szerint alakult és bontakozott ki a honlap!

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon, és miért?
A nyitó oldal, mert az az ötletes, jól megválasztott képeivel, és elrendezésével egyből megfogott, és azóta is tetszik. Azt remélem tőle, hogy a webhely többi látogatójára is hasonló hatással lesz majd!

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt?
 Mindenkinek! Jó volt Veled együtt dolgozni, mert hamar megértetted a céljainkat, és sok jó alapötletet hoztál. Mindemellett ismételten egyeztettünk – könnyedén és jó hangulatban – és mindig igényeink szerint alakult tovább a honlap, amíg végül minden a helyére nem került. Köszönöm a sok türelmedet és kitartásodat ebben.

2022 Január 20

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap?
Teljesen. Be tudom mutatni, ki vagyok és mit csinálok. Ezt szerettem volna, ha az érdeklődők meg tudják nézni.

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon?
Nincs kedvenc részem, de az tetszik, hogy sok kép van, vannak betűzve ajánlások, és így nagyon személyes lett.

… Te szerintem nagyon kreatív voltál, és türelmes. Nagyon tetszett, hogy elfogadtad, amit kértem, de merted te is elmondani a te véleményed, és sosem voltál erőszakos. Az nagyon tetszett, ahogy önállóan feldolgoztad, képeket találtál az általam küldött anyagokhoz. Jó volt a lelkesedésed is, az engem is továbblökött. Bennem nagy ellenállás volt vagy félelem, hogy megmutassam magam és nagyon sokat segített, hogy nem adtad fel, amikor csak lassan reagáltam, eltűntem hetekre…. Szóval köszönöm. 

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt?
Hozzám hasonló vállalkozóknak, kisvállalkozásoknak, cégeknek biztosan. Foglak is ajánlani, ha valaki ilyet keres.

2022 Március 5

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap?
Nagyon tetszik a honlap, már a következőn gondolkodom 🙂

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon, és miért?
Az egész tetszik úgy ahogy van, de a legszexibb a magyar oldalon a változó szöveg 🙂 na meg összefoglalva egyszerű de nagyszerű az oldal és pont ilyet szerettem volna.

Mi lehetett volna jobb, miben kell még fejlődnöm?
Szerintem minden szuper volt. Talán a sebesség lehetett volna gyorsabb, de azt sokszor én befolyásoltam, lassítottam, mert nem válaszoltam időben a kérdésekre..

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt?
Bárkinek, mindenkinek, aki átlátható, modern, wp alapú oldalt szeretne. Nekem nagyon jó volt, hogy mindig nyugalomban, türelmesen válaszoltál mindenre, és mindig a megoldást kerested minden felmerülő kérdés/kérés esetén.

2022 Július 25

Kedves aranyos segítőkész együttműködő Katalin. Nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm szépen a munkájàt. Bárkinek ajánlanám, aki megkérdezi, hogy kivel készítettem a honlapot.

2022 Október 19

A honlapra azért volt szükségem, hogy bemutassa röviden a tevékenységeimet.
Jobb lett, mint vártam. Kati nagyon sokat segített az elképzelések frappáns keretbe öntésében. Végig nagyon jó hangulatban dolgozunk, sokat jelentett a támogatása a munka során.
A képek, a színvilág nagyon tetszenek, kiválasztásánál türelemmel, számos lehetőséget néztünk meg. A weboldal több lapból áll, a légzéstréning a kedvenc.
A munka részletek időközben értek meg bennem. A megfogalmazásokon, a szövegeken még lehet fejleszteni.
Kati nemcsak manuálisan megalkotta az oldalt, de együtt is gondolkodott velem ötletekkel segítette a kialaķítást. Ajánlom bárkinek, aki igényes kialakítást szeretne.

2022 November 20

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap? Teljesen megfelelő, külsőre és tartalomra is sikerült megvalósítani azt, amit elképzeltünk, sőt sok jó tippet is kaptunk a tervezés során.
A fogorvosi rendelőnek csináltunk honlapot, amin a szolgáltatások oldal tetszik a legjobban, ennek színei és elrendezése.
Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt? Szállásoknak (az egyik referenciamunka alapján), rendelőknek saját tapasztalat alapján, de alapvetően bárkinek szívesen ajánlom.

2023 Január 4

A Best Budapest Tour Guides honlap azért jött létre, hogy a magyar idegenvezetők közvetlen kapcsolatba kerülhessenek megrendelőikkel.

Régen utazási irodákon keresztül lehetett csak túrákat értékesíteni, ezért a szabadúszó idegenvezetők munkalehetőségei kizárólag a magyar utazási irodáktól függtek. Ennek az alárendelt kapcsolatnak vetettek véget az idegenvezetői és túra weboldalak, mint a ez a honlap is.

A Best Budapest Tour Guides honlapon keresztül magyar idegenvezetők értékesítik túráikat. A vendég közvetlenül az idegenvezetővel levelezheti le látogatását, így személyre szabott ajánlatot kap.

A Best Budapest Tour Guides honlap többszáz magyar idegenvezetőt képvisel. Igény szerint bármilyen nyelven, a vendég érdeklődésének és igényének megfelelően vezetünk tematikus túrákat is, mint például a kerékpáros, borkóstolós, gyermekbarát, vagy vallási témájú idegenvezetés.

A BEST BUDAPEST TOUR GUIDES honlap nyelve angol.

A kanadai JEAN-LUC PLOURDE az Arthur Leblanc Vonósnégyes tagja és művészeti vezetője. Immár 10 éve szervezője a SINE NOMINE DU QUEBEC kamarazenei koncersorozatnak. Szükségük volt egy weboldalra, ahol nemcsak az jövő évi koncerteket lehet megtekinteni, hanem visszamenőleg 10 évre a hangversenyek adatai – műsor, közreműködők, koncertismertetők, fényképek és hangfelvételek is elérhetőek.

A hangversenyek folyamatosan feltöltés alatt állnak. A weboldal természetesen össze van kötve a koncertsorozat Facebook oldalával, és így egyre nagyobb forgalmat generál.

A SINE NOMINE DU QUEBEC honlap nyelve francia és angol.

Igényeidet mennyiben elégíti ki az elkészült honlap? Kettős céllal jött létre ez a honlap. Egyrészt, hogy bemutassuk édesapánk, Draskóczy László munkásságát. Másrészt, hogy elérhetővé, kutathatóvá tegyük az életmű darabjait. Tudtuk, hogy ez nagy feladat, és hogy ezt egy menetben biztosan nem lehet 100 %-osra feltölteni. Elsőre tehát az volt a cél, hogy legyen felület, ahol később 3-4 év alatt elhelyezhetőek a fellelt alkotások, elkészült nyomtatott kottaképek, felvételek linkjei. Azt hiszem, hogy ez nemcsak teljesült, hanem máris továbbléptünk, hiszen D.L. szinte összes zeneműve szerepel már a honlapon, ugyanakkor meg van építve az út a bővítéshez

Melyik a kedvenc részed a weboldaladon, és miért? Kettő is van. Az egyik a főoldalnak számító „életrajz”, mert ez a legszemélyesebb. De természetesen a legizgalmasabb a „művek” oldal, mivel ez tartalmazza a legtöbb elágazást a kottaképek, kéziratok, felvételek, adatok irányába. Ezzel is dolgoztunk a legtöbbet. Nagyon kedvesen kihajtottál belőlünk mindent, ami az te munkádhoz kellett, így ez az oldal igazán felhasználóbarát lett.

Mennyire volt hatékony az együttműködésünk? maximálisan: 5

Mi lehetett volna jobb, miben kell még fejlődnöm? Nagyon nehéz ilyet mondani, mivel annyira rugalmas voltál, mindent meg tudtunk beszélni. Tehát ha valami nem olyan lett, akkor azért nem lett olyan, mert mi nem mondtuk. Szóval magunkat is okolhatnánk.:-) Illetve, ha volt olyan, hogy mi esetleg butaságot kértünk, vagy tájékozatlanságunk miatt nem kértünk valamit, na akkor a jövőben abban lehetsz határozottabb, és mondhatod, hogy azt nem javaslod, illetve hogy azt javaslod. (De lehet, hogy ez a kritika is tárgytalan:-)

Kinek ajánlanád, hogy velem készíttessen weboldalt? Úgy fogalmaznék, hogy inkább olyanoknak ajánlanánk, akik hozzánk hasonlóan „hagyományos” értékekre vannak beállítva. A témához, és a felhasználói célcsoporthoz nem illett volna egy „csillogó-villogó” honlap, és úgy láttuk, hogy Te is ilyenen dolgozol szívesebben. (Persze lehet, hogy abban is brillíroznál:). Szóval olyanoknak ajánlanánk és ajánlunk is majd szívesen, akik hagyományos termékeket szeretnének értékesíteni (pl. könyveket, természetes anyagokból készült kozmetikumokat, biotermékeket, népművészeti termékeket stb.) vagy olyan egyéniséget, csoportot bemutatni, amely időtálló értékek képviseletét tartja céljának.

Tánczos Krisztina Festőművész weboldalánál a festmények mennyiségének és minőségének bemutatása jelentett kihívást. A megoldás keresésében olyan kompromisszumokra törekedtünk, melyek a weboldal látogatója számára a teljesség érzetét adja.

A honlap nemcsak többszáz festményt tartalmaz, hanem a kiállítások eseménynaptárát, és Tánczos Krisztina saját  grafikáit és verseit is. A hatalmas tartalomban könnyű a beépített kereső segítségével tájékozódni.

A weboldal Tánczos Krisztina festőművész egyéniségének és művészetének méltó tükrözése. Fiatal művészről lévén szó, az életmű természetesen bővíthető, és a tulajdonosok által kezelhető.